Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. Дрони на заводі майбутнього
21.10.2021
Новини від СЕАТ

Дрони на заводі майбутнього

Інновації прокладають шлях до електрифікації за допомогою рішень для промислової трансформації.

SEAT

SEAT S.A. і Eurecat працюють над інноваційним проектом, який використовує дрони для автономного транспортування деталей на виробничій лінії.
Більше 25 інноваційних ініціатив буде представлено 27 і 28 жовтня в День інновацій SEAT S.A.
Шлях до електрифікації вимагає промислової трансформації на всіх рівнях. Щоб це сталося, ключове значення має інновація. У Martorell's Workshop 9 над виробничими лініями літає безпілотник. Це етап тестування нового проекту між SEAT S.A. і центром Eurecat з метою вивчити можливість використання дронів для оптимізації логістики на виробництві.

Інновація пролітає над лінією. «Наша мета у рамках інноваційного проекту вивчити переваги автономної вертикальної мобільності, щоб звільнити простір на підлозі та перемістити легкі частини швидшим, чистішим та ефективнішим способом», - пояснює Альба Гавілан, керівник підрозділу цифрового виконання та доставки відділу стратегій виробництва. «У майбутньому дрони зможуть автономно транспортувати компоненти безпосередньо на лінію», - додає вона.

У Martorell’s Workshop 9 над виробничою лінією літає безпілотник. Інновації прокладають шлях до електрифікації за допомогою рішень промислової трансформації
Літають самостійно. Наразі інноваційна формула була розроблена для застосування до цілого парку дронів, запрограмованих на автономний політ, без необхідності дистанційного керування. Для пересування по фабриці дрони оснащені системою датчиків, які можуть виявляти особливості в цеху. «Це включає в себе складне картографування, програмування та години і години тестування під час пілотного проекту, зокрема з перешкодами, щоб навчити дрон поводитися у будь-якій ситуації», - каже Альба. Проект стартував у 2019 році і вже відпрацював понад 1500 годин навіть під час пандемії COVID-19.

SEAT S.A. і Eurecat працюють над інноваційним проектом, який використовує дрони для автономного транспортування деталей на виробничій лінії
Мета: оптимізувати логістику. Об'єкти SEAT Martorell вже є домівкою для інших груп роботів, які самостійно пересуваються по цехах, AGV (автоматичні керовані транспортні засоби) і AMR (автономні мобільні роботи), а також відкритий дрон для постачання компонентів. Команда, яка працювала над безпілотниками, під назвою SEAT S.A. Squadrone, вчасно зрозуміла, що логістику заводу можна буде оптимізувати, використовуючи переваги внутрішнього повітряного простору: «Перевага дронів полягає в тому, що вони мають безперешкодне вертикальне переміщення, що значно полегшить транспортування деталей, і доповнюють функцію, яку AGV виконують на землі», - пояснює Альба.

Ця логістична революція може бути використана для транспортування компонентів електромобілів у майбутньому. Майбутнє передбачає інтеграцію зовнішних дронів з внутрішніми дронами заради покращення логістики запчастин як всередині, так і за межами майстерні.
Майбутнє швидко наближається. Для Хорхе Луїса Мартінеса, відповідального за інновації у галузі логістики SEAT S.A. , майбутнє передбачає інтеграцію наявних дронів компанії з внутрішніми дронами,для оптимізації процесів доставки деталей як всередині, так і за межами цеху.

«Ми могли б з'єднати найближчих постачальників із заводом, розширивши їх лінію постачання безпосередньо до виробничої лінії і не мати необхідність покладатися на складські можливості для певних компонентів електромобілів у майбутньому», - пояснює він.

«Цей проект є прикладом співпраці, яка реалізує передачу наших знань про смарт-дрони для промислових застосувань у SEAT S.A». каже Деніел Серрано, директор підрозділу робототехніки та автоматизації Eurecat. «Це революція в парадигмі логістики, яка допомагає нам підготуватися до електричного виклику», - підсумовує Мартінес.

Альба Гавілан, керівник підрозділу цифрового виконання і доставки SEAT S.A. у відділі стратегій виробництва
День інновацій

Проект «Indoor: Autonomous Flying Platform» - це лише одна з ініціатив, представлених на третьому Дні інновацій SEAT S.A., який відбудеться 27 та 28 жовтня на підприємствах SEAT у Марторелі. Захід відзначає та сприяє інноваціям серед співробітників компанії. Цього року буде представлено понад 25 проектів, включаючи програмне забезпечення доповненої реальності, систему, яка тестує симуляції протоколу безпеки для асистентів водія, а також самокерований електричний автомобіль для змагань, розроблений і виготовлений студентами університету.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.