Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. CUPRA розпочинає виробництво нового Formentor
30.09.2020
Новини від СЕАТ

CUPRA розпочинає виробництво нового Formentor

CUPRA розпочинає виробництво нового Formentor. Перший транспортний засіб, створений безпосередньо для бренду, вже готовий до виходу на ринок наступного тижня. Модель з'явиться у версії 310PS. Її буде оснащено широким переліком із семи двигунів, у тому числі силовими агрегатами з можливістю заряджання від мережі починаючи з наступного року.

no

CUPRA Formentor є шостою моделлю, яку вироблятимуть на заводі у Мартероль. Автомобіль додасть 10% до виробничих об'ємів заводу. Новий Президент SEAT та Генеральний директор CUPRA Уейн Гріффітс (Wayne Griffiths) запевнив, що завод уже працює на повну потужність у напрямку виробництва цього автомобіля й інших моделей компанії.

З Мартореля у світ

Загалом виробництво першої ексклюзивної моделі CUPRA вимагає залучення 3000 працівників на другій лінії заводу, які працюють у три зміни. Для початку на заводі буде щодня вироблятися 160 одиниць Formentor.

«Новий Formentor - це великий крок для CUPRA. Будучи першим унікально розробленим автомобілем, він допоможе бренду розвиватися, бути більш помітним і бажаним. Випустивши цей автомобіль, ми прагнемо перевершити свою першочергову мету, яка полягала у подвоєнні об'ємів продажів CUPRA, та з'явитися на нових міжнародних ринках завдяки широкому переліку із семи двигунів. Більше того, цей автомобіль додасть понад 10 % виробничого об'єму для заводу у Марторелі та дозволить його виробничій лінії працювати на повну потужність. Я переконаний, що ця модель змінить майбутнє бренду CUPRA», - підкреслив Уейн Гріффітс.  
 
Ключовий елемент у становленні CUPRA

Formentor - це ключовий елемент стратегії глобалізації CUPRA. Завдяки новій моделі бренд планує закріпити своє положення на основних європейських ринках та вийти на ринки країн, де електричні автомобілі особливо популярні, як у Норвегії. Окрім того, за словами Уейна Гріффітса, CUPRA розширить свою присутність на ринках латиноамериканських країн, а також у Туреччині й Ізраїлі.

Перша модель, що буде асоціюватися з брендом CUPRA, приєднається до CUPRA Ateca та CUPRA Leon, нові версії яких вийдуть на ринок в останньому кварталі 2020 року. Таким чином, бренд починає розширювати лінійку продуктів, реалізувавши 55 000 одиниць автомобілів з моменту свого заснування у 2018 році і до поточного вересня, перевершуючи початкові сподівання.

Окрім того, CUPRA розпочне свою подорож у напрямку електрифікації з випуском перших версій з можливістю заряджання від мережі CUPRA Leon до кінця року та CUPRA Formentor на початку 2021 року. До них також приєднається CUPRA el-Born, перша повністю електрична модель, яка також з'явиться на ринку наступного року. Бренд прагне досягнути загального обсягу з показником один мільярд євро у загальному обороті SEAT, коли вся лінійка автомобілів стане доступною.

На відкритті першого в Європі CUPRA Garage у Гамбурзі Уейн Гріффітс повідомив, що для запуску Formentor бренд створює спеціальну дилерську мережу CUPRA з новими та гнучкими форматами, які виходять за межі традиційного дилера. Бренд розширює свою мережу, щоб стати ближчим до 520 дилерських центрів CUPRA Specialists у всесвітній мережі до кінця року, а також хоче залучити більше спеціалістів CUPRA, щоб їх загальна кількість склала 600 чоловік у всьому світі до кінця 2020 року.

Formentor для Марка тер Штегена

Нова модель бренду, нещодавно створена спеціально, щоб стати офіційним автомобілем футбольного клубу «Барселона», була передана голкіперу клубу та глобальному амбасадору CUPRA Марку тер Штегену (Marc ter Stegen). Німецький голкіпер отримав ключі від свого Formentor у рамках онлайн презентації з нагоди початку виробництва цієї нової моделі, яке відбувалось у CUPRA Garage у Марторель.

Марк тер Штеген, який став одним з перших, хто сів за кермо Formentor, беручи участь у кампанії попереднього замовлення нової моделі, підкреслив: «З того часу, коли я вперше побачив Formentor, я переконався у тому, що повинен співпрацювати з CUPRA, оскільки мені дуже подобається спортивний стиль та витончений дизайн автомобіля. Я ціную увагу до деталей. А Formentor поєднує у собі всі елементи, які я шукаю в автомобілі. Я вже з нетерпінням чекаю нагоди проїхатися вулицями Барселони».

Завойовування нового сегмента

CUPRA Formentor відзначає завойовування брендом нового сегмента кросоверів, який, за попередніми оцінками, подвоїть свою частку на європейському ринку протягом наступних п'яти років. Потужний кросовер, названий на честь відомого мису на іспанському острові Майорка, поєднує у собі ДНК бренду та сучасні технології, вражаючий і привабливий дизайн кузова, унікальні деталі салону та сучасні надзвичайно потужні двигуни.

Formentor буде оснащено широким переліком із семи двигунів, у тому числі бензиновим варіантом 310PS, а з 2021 року з'явиться гібридна модель з можливістю заряджання від мережі загальною потужністю 245 к. с. та запасом ходу приблизно 50 кілометрів лише в електричному режимі. Ексклюзивним кольором моделі, яка першою з'явиться на ринку, стане Petrol Blue Matt.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.