Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. Гільєрмо Фадда, новий Директор SEAT з продажів у Європі
10.09.2020
Новини від СЕАТ

Гільєрмо Фадда, новий Директор SEAT з продажів у Європі

Гільєрмо Фадда (Guillermo Fadda) призначений новим Директором SEAT з продажів у Європі з 1 жовтня.

no

Посадовець працював у Volkswagen Group з 1995 року і донині обіймав посаду Віце-президента з продажів і маркетингу Volkswagen Group Argentina. Гільєрмо очолить європейський підрозділ з продажів SEAT на новоствореній посаді, що покликана активізувати зростання компанії в регіоні, та підпорядковуватиметься Віце-президенту SEAT з продажів і маркетингу Уейну Гріффітсу (Wayne Griffiths).

Уейн підкреслив: «З призначенням на цю нову посаду Гільєрмо Фадди компанія прагне активізувати свій розвиток у Європі. Протягом останніх років SEAT і CUPRA стали брендами з найвищими темпами зростання, а з 2015 року їхня частка ринку зросла більш ніж на 30 %. Я переконаний, що його досвід у Volkswagen Group допоможе надати додатковий імпульс нашим продажам».

Гільєрмо Фадда має вчену ступінь з ділового адміністрування та пройшов підготовку за програмою MBA для керівників у бізнес-школі ESADE. Він працював у Volkswagen Group з 1995 року, коли приєднався до бренду AUDI в Іспанії. У 2002 році він був призначений Директором з маркетингу AUDI в Іспанії і обіймав цю посаду до 2006 року. Відтоді і до 2009 року Гільєрмо відповідав за напрямок маркетингу AUDI Italy, а в 2009 році повернувся в AUDI Spain на посаду Директора з продажів, після чого у 2013 році був призначений Генеральним директором і займався зміцненням лідерських позицій бренду у сегменті преміальних моделей ринку Іспанії. У 2018 році Гільєрмо Фадда був призначений Віце-президентом з продажів і маркетингу Volkswagen Group Argentina і займався на цій посаді, у тому числі, питаннями збуту продукції марок Volkswagen (провідного бренду на ринку Аргентини), Volkswagen Комерційні автомобілі, AUDI, Ducati та Traton Group. 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.