Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. Кампанія з вакцинації на Ібіці, Майорці та Мінорці
16.06.2021
Новини від СЕАТ

Кампанія з вакцинації на Ібіці, Майорці та Мінорці

SEAT S.A. ще раз підтверджує незмінність своєї позиції щодо охорони здоров'я й забезпечення добробуту людей і розгортає кампанію з вакцинації на Ібіці, Майорці та Мінорці.

SEAT

SEAT S.A. розпочинає співпрацю з урядом з метою прискорення реалізації програми вакцинації на Балеарських островах.
SEAT. S.A. ставить здоров'я й добробут працівників і суспільства на чільне місце у своєму успіху після пандемії.
Завдяки активним управлінським заходам, які здійснювали впродовж усього періоду пандемії і які також охоплювали безперервну вакцинацію працівників компанії й населення, SEAT S.A. вдалося зосередити увагу на майбутньому та зменшити обсяг обмежень, які запровадили на робочих місцях ще на початку 2020 року.

Сьогодні SEAT S.A. ще раз підтвердила незмінність своєї позиції щодо охорони здоров'я й забезпечення добробуту персоналу компанії та суспільства загалом, здійснивши інвестицію в продовження вакцинації, і планує послабити обмеження, які застосовували до працівників з метою гарантування їхньої безпеки протягом найскладніших місяців пандемії. У межах цієї інвестиції SEAT S.A. оголосила про укладену з урядом Балеарських островів угоду, метою якої є прискорення реалізації програми вакцинації проти COVID-19 на популярних курортних островах Ібіца, Майорка й Мінорка та досягнення рівня імунізації в регіоні не нижче за 70 % до кінця липня.

Директор з питань охорони здоров'я, безпеки та надзвичайних ситуацій SEAT S.A. Д-р. Патриція Сач, пані Президент Балеарських островів Францина Армегол та пані Міністр з питань охорони здоров'я і ресурсів Патриція Гомес
Щоб підтримати Балеарські острови в досягненні цієї амбітної цілі, SEAT S.A. передасть три виготовлені за спеціальним замовленням медичні автофургони з бригадами в складі одного лікаря та трьох медсестер для забезпечення вільного доступу до вакцин. Висококваліфікований медичний персонал SEAT S.A., діючи згідно з вимогами, визначеними Службою охорони здоров'я Балеарських островів, приєднається до лікарів-практиків, щоб надати їм підтримку в імунізації місцевого населення. Завдяки цим зусиллям медична команда SEAT S.A. зможе робити близько 20 000 вакцинацій на тиждень. Інші компанії, як-от Meliá, Baleària, Vueling і асоціація прокату автомобілів Baleval приєднаються до реалізації плану, забезпечуючи перевезення й розміщення спеціалістів, а також транспортування матеріалів.

Після запровадження власної кампанії з вакцинації, успішний початок якої було ознаменовано введенням 15 000 вакцин працівникам компанії та працівникам її постачальників, і ставлячи собі за мету імунізувати населення Каталонії, SEAT почала стратегічне планування свого майбутнього для «нового нормального» життя після COVID. Боротьба за здоров'я людей, що нині триває в усьому світі, продемонструвала потребу ставити гарантії добробуту працівників у центр стратегії зростання та сталого розвитку будь-якої організації.
 
 
 
 
 

 

 
SEAT S.A. демонструє приклад іншим корпораціям, створюючи безпечні умови праці й охороняючи здоров'я своїх робітників під час пандемії. Після відновлення виробничих операцій у квітні 2020 року SEAT S.A. стала першою компанією, яка запровадила масове ПЦР-тестування всіх своїх працівників. Попри сповільнення темпів виробництва, викликане зменшенням кількості персоналу, компанія чітко усвідомлювала, що здоров'я її людей і членів місцевих громад є важливішим, ніж кількість виготовленої продукції.

18 місяців потому SEAT S.A. перебуває в процесі послаблення вказаних заходів безпеки, водночас неухильно дотримуючись настанов і рекомендацій, які надає уряд. Певні базові заходи - як-от носіння масок, дотримання соціальної дистанції та провітрювання приміщень - залишаться, тоді як інші обмеження буде послаблено. Наприклад, скасують обмеження щодо кількості учасників нарад, припинять вимірювання температури на входах у будівлі, а працівники здобудуть більше свободи в організації своєї повсякденної діяльності.
 
 
  
 
 

 

 
«Запобіжні заходи, які SEAT S.A. запровадила ще до того, як криза переросла в глобальну пандемію, відіграли критично важливу роль у гарантуванні безпеки наших працівників. Завдяки нашим зусиллям SEAT стала європейською «зеленою зоною» з найменшою кількістю інфікувань. Крім того, ми вже вакцинували понад 10 000 наших працівників і членів персоналу наших постачальників, і 70 % робітників компанії віком старше 40 років повністю імунізовані», - зазначила д-р Патриція Сач, директор SEAT S.A. з питань охорони здоров'я, безпеки та надзвичайних ситуацій . «Тепер наша місія - надання допомоги регіональним органам охорони здоров'я в здійсненні ними програми вакцинації, спрямованої на невпинний рух до довгоочікуваного нового нормального життя, якого всі ми прагнемо».

У SEAT S.A. створено потужну культуру профілактики й турботи про працівників компанії. Щойно розпочалася пандемія, компанія зупинила виробництво, оскільки це було єдиним способом гарантувати безпеку її працівників. Наступним кроком став проєкт з виробництва більш ніж 600 респіраторів і хірургічних масок, які було передано в лікарні в різних куточках Іспанії в період, коли відчувалася жорстка нестача медичного обладнання. Починаючи з травня 2021 року, SEAT S.A. забезпечує своїм працівникам, до числа яких внесено й працівників концерну Volkswagen загалом, доступ до вакцин.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.