Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. Легендарний SEAT Leon CUPRA із ціновою вигодою
21.09.2020
Новини від СЕАТ

Легендарний SEAT Leon CUPRA із ціновою вигодою

В SEAT Автотрейдінг-Харків  діють привабливі цінові пропозиції на легендарний хетчбек SEAT Leon CUPRA із вигодою орієнтовно від  210 000* гривень.

no

SEAT Leon CUPRA вирізняється динамічною та сучасною формою. Його неповторний вигляд характеризується аеродинамічними лініями. Повністю світлодіодні фари SEAT Leon CUPRA чудово гармонують зі своїм аеродинамічним дизайном та надають автомобілю особливо вражаючий вигляд спереду. Салон SEAT Leon CUPRA такий же ефектний як і дизайн його кузова та вирізняється високоякісними матеріалами оздоблення. Ергономічний інтер'єр, цифрова панель приладів та ексклюзивні елементи дизайну доповнюють спортивний стиль моделі. Автомобіль має найновіші технології, які покращують водійські відчуття. Модель оснащено 2.0 літровим бензиновим двигуном потужністю 290 к.с. Новітня технологія забезпечує максимальну безпеку на ходу.

Всі елементи дизайну динамічного хетчбека SEAT Leon CUPRA викликають захоплюючі емоції.

Пропозиція діє з 18 вересня 2020 року по 30 вересня 2020 року на автомобілі 2019 року виробництва в мережі офіційних дилерів SEAT в Україні, які наявні на складі в Україні.

*Вартість автомобіля в гривнях для його купівлі розрахована на дату 17.09.2020 року та визначається за комерційним курсом євро, який застосовують для розрахунку пропозиції щодо кредитування або придбання автомобіля в лізинг. Чинний курс щодня оприлюднюють на сайті https://www.porschefinance.ua/uk/cliet-service/kursi-valyut-2020-1.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.