Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. Літо без обмежень із SEAT
22.06.2020
Новини від СЕАТ

Літо без обмежень із SEAT

В автосалоні SEAT за адресою Клочківська 188 діють привабливі цінові пропозиції на повноприводний кросовер Tarraco із вигодою орієнтовно від  50 000* гривень та універсальний кросовер Ateca із вигодою орієнтовно від 43 000* гривень.

seat-news

SEAT Tarraco це інноваційний повноприводний кросовер, що минулого року доповнив модельну лінійку SUV SEAT. Екстер'єр Tarraco випромінює підкреслену впевненість, спортивний стиль і цілеспрямованість. Tarraco очолює лінійку кросоверів SEAT та поєднує передові технології, динамізм, маневреність, практичність і функціональність з елегантним сучасним дизайном. Плавність ходу Tarraco чудово поєднується з динамічними характеристиками й економічністю лінійки силових агрегатів. Усі двигуни оснащують системою безпосереднього впорскування, турбонаддувом, а діапазон потужності становить від 150 до 190 к.с. 

Універсальний кросовер SEAT Ateca у версії FR додає спортивного характеру модельній лінійці кросоверів SEAT. Зовні Ateca FR вирізняють чорні рейлінги на даху, чорне обрамлення вікон, а також неповторну фактуру чорної решітки радіатора. Бампери і задні протитуманні ліхтарі виконані в ексклюзивному дизайні. Модель має 18-дюймові легкосплавні диски, алюмінієвий молдинг на всю довжину порога та колісні арки і боковий обвіс кольору кузова. Спортивні сидіння оббиті алькантарою, вставки дверей декоровані ексклюзивним покриттям, а на педалях - алюмінієві накладки. Спортивний характер Ateca FR підкреслює червона строчка на кермі, сидіннях та рукоятці важеля коробки передач. А найголовніше - жорсткіша підвіска, що посилює відчуття драйву.

Пропозиція діє з 1 червня 2020 року по 31 серпня 2020 року на автомобілі 2019 року виробництва в мережі офіційних дилерів SEAT в Україні, які наявні на складі в Україні.

*Вартість автомобіля в гривнях для його купівлі розрахована на дату 16.06.2020 року та визначається за комерційним курсом євро, який застосовують для розрахунку пропозиції щодо кредитування або придбання автомобіля в лізинг. Чинний курс щодня оприлюднюють на сайті https://www.porschefinance.ua/uk/cliet-service/kursi-valyut-2020-1.  . 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.