Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. Нове покоління SEAT Leon вдало доповнює сегмент компактних автомобілів
14.01.2020
Новини від СЕАТ

Нове покоління SEAT Leon вдало доповнює сегмент компактних автомобілів

Сміливий, елегантний та спортивний — найпопулярніший автомобіль бренду демонструє значну еволюцію дизайну. Дизайн задньої частини кузова SEAT Leon це справжнє уособлення швидкості руху, що підкреслює динамічність автомобіля

Leon

Марторель (Іспанія), 14.01.2020. Абсолютно новий SEAT Leon вже скоро буде доступний для продажу. Найновіший автомобіль бренду із значною еволюцією дизайну продовжує генерацію моделі. Філософія його дизайну ідеально співпадає з цінностями бренду SEAT. Завдяки вдосконаленим розмірам наступне покоління SEAT Leon виглядає впевненішим спереду, витонченішим з боків та виразнішим ззаду.

В основі виразного дизайну лежить платформа MQB Evo, яка забезпечила команді дизайнерів потрібну гнучкість та пристосовність. У той же час збільшені розміри SEAT Leon у п’ятидверній версії та Sportstourer дозволяють по-новому сприймати пропорції автомобіля наступного покоління.

«В основі дизайну абсолютно нового SEAT Leon, який створювала наша команда, лежить сміливість та простота. Дух моделі у рішучості та силі. У SEAT ми розділяємо думку, що концепцію можна передати лише декількома лініями. Рішучість та сила є атрибутами, які вирізняють наші автомобілі з першого погляду», — зазначив Алехандро Месонеро-Романос (Alejandro Mesonero-Romanos), головний дизайнер SEAT.

Форми абсолютно нового SEAT Leon еволюціонували. Тепер автомобіль має виразніші лінії, забезпечуючи більш елегантний дизайн. Зміна кольорів і відтінків, коли світло потрапляє на поверхню кузова, додає автомобілю ще більше привабливості. При створенні дизайну  використовувався тривимірний підхід та концепція багатошаровості кольорів.

Задня частина кузову нового SEAT Leon стає більш виразною завдяки повністю світлодіодним фарам. Багажне відділення створено для підкреслення динамічності транспортного засобу. Як система освітлення, так і спойлер створюють лінії, які свідчать про стрімку швидкість, навіть коли автомобіль не рухається.

Філософія дизайну абсолютно нового SEAT Leon полягає у поєднанні еволюції з революцією. Автомобіль став сміливішим та виразнішим під час руху.

Дизайн SEAT Leon нового покоління створювався на виробничих потужностях у Марторелі (Іспанія), де буде також вироблятися автомобіль.

Довгоочікуваний SEAT Leon стане найбезпечнішим автомобілем бренду із перевагами від електродвигунів та ефектним дизайном. Поки що представляємо дизайн задньої частини кузова нового SEAT Leon четвертого покоління, світова прем’єра якого відбудеться 28 січня.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.