Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. Новий SEAT Ateca вже в Україні!
19.11.2020
Новини від СЕАТ

Новий SEAT Ateca вже в Україні!

Новий кросовер SEAT Ateca вже представлено в офіційній дилерській мережі SEAT в Україні.

no

Оновлений автомобіль має характеристики компактного SUV, більш виразні елементи інтер'єру й екстер'єру, покращений рівень безпеки та комфорту, а також покращену ефективність. SEAT Ateca отримав новий дизайн та став ще більш надійним, ніж будь-коли раніше. Із цілою низкою вдосконалень автомобіль повністю відповідає всім сьогоднішнім вимогам.

Вперше з'явившись на ринку, SEAT Ateca відкрив новий вимір компактних кросоверів, як ідеальний варіант для міського життя - просторий, практичний та універсальний SUV із неповторним стилем. Дизайн цього автомобіля є втіленням його динамічного характеру.  
 
Збільшена решітка радіатора та  100% full-LED оптика спереду та ззаду. Оновлений дизайн задньої частини із сріблястими акцентами та приховані вихлопні патрубки з чорним обрамленням надають привабливий, преміальний вигляд. Динамічні індикатори поворотів виглядають сучасно та прогресивно, зберігаючи впізнаваний дизайн Ateca.

Інтер'єр нового кросовера також було оновлено та вдосконалено ергономіку салону. Цифрова панель приладів із 10,25-дюймовим екраном від SEAT тепер розділена на три зони. Таким чином, можна бачити та контролювати все важливе зі свого місця. Незалежно від обраної комплектації водій та пасажири будуть почуватися комфортно під час подорожей на будь-які відстані.

Розроблений і створений у Барселоні, SEAT Ateca виробляється у Квасинах (Чехія). Він надав додаткового поштовху у розробці лінійки кросоверів - сегменту, що має важливе значення для подальшого успіху SEAT.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.