Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. Перший повністю електричний автомобіль від CUPRA
10.07.2020
Новини від СЕАТ

Перший повністю електричний автомобіль від CUPRA

Новий CUPRA el-Born буде вироблятися на заводі у Цвікау. Випуск моделі заплановано на 2021 рік

no

8 липня під час прес‑конференції компанії у CASA SEAT представники CUPRA підтвердити вихід нової моделі, яка змінить концепцію розуміння електричних автомобілів. З часу презентації на Женевському салоні el-Born Concept отримував схвальні відгуки щодо елегантного зовнішнього вигляду та індивідуальності. Але команда дизайнерів і технічний центр не вдовольнилися отриманими позитивними відгуками, а продовжили вдосконалювати транспортний засіб, надавши йому вигляд спортивного автомобіля та підкресливши його вражаючу привабливість. У результаті народилася перша електрична модель бренда: CUPRA el-Born.

Новий автомобіль буде вироблятися на заводі Цвікау у Німеччині, він збільшить валовий дохід компанії та ідеально впишеться у філософію бренда CUPRA і профіль клієнтів.

Генеральний директор CUPRA Уейн Гріффітс заявив: «CUPRA el-Born об'єднав усі гени бренда CUPRA. Але ми перенесли оригінальний концепт на новий рівень, створивши ексклюзивний спортивний та динамічний дизайн і змінивши технологічне наповнення. CUPRA el-Born - це живий доказ, що потужність і електрифікацію можна чудово об'єднати в одному автомобілі».  
 
Потужність та динамічність CUPRA el-Born стали ключовими елементами, на які звертали увагу під час розробки автомобіля. Завдяки цьому автомобіль може розганятися до 50 км/год за 2,9 секунди. Система керування жорсткістю стабілізаторів Sport (DCC Sport), яка ексклюзивно створювалась для платформи MEB для CUPRA el-Born, поєднує висоту спортивного автомобіля під час руху із системою, яка автоматично адаптується до будь-яких умов, забезпечуючи надзвичайний рівень динамічності керування.

CUPRA el-Born оснащено сучасними технологіями, такими як проєкційний дисплей з доповненою реальністю. Нова модель має запас ходу на одному заряді акумулятора до 500 км завдяки потужності останнього 77 кВт (сумарно: 82 кВт). За рахунок можливості швидкого заряджання CUPRA el-Born зможе відновити енергію, потрібну для проходження 260 км, всього за 30 хвилин.

Інтер'єр уособлює філософію CUPRA щодо якості та потужності у поєднанні з витонченістю, найяскравіше вираженою у ківшеподібних спортивних сидіннях, новому рульовому колесі Drive Profile Selection, кнопках переключення режимів CUPRA та виборі високоякісних матеріалів. Приділяючи увагу деталям і виражаючи пристрасне ставлення до якості, CUPRA акцентує на екологічності el-Born і використовує матеріали з вторинної сировини в інтер'єрі автомобіля.

Випуск нового CUPRA el-Born у 2021 році виражає екологічну мобільність через характер та динаміку, яких прагнуть любителі автомобілів. Окрім того, нова модель є унікальним та ексклюзивним продуктом для тих, хто прагне отримати найновіші технології та залишати найменший вплив на довкілля.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.