Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. SEAT презентував SEAT MÓ
23.06.2020
Новини від СЕАТ

SEAT презентував SEAT MÓ

SEAT представляє свої нові продукти міської мобільності: SEAT MÓ eScooter 125 та SEAT MÓ еKickScooter 65

seat news

16 червня 2020 року компанія SEAT офіційно відкрила CASA SEAT. Церемонія відбулася в рамках рекомендованих заходів з охорони здоров'я та за участі в ній видатних представників влади і бізнесу Іспанії та Каталонії. Скориставшись нагодою, компанія під час заходу оголосила про створення нового бренду міської мобільності SEAT MÓ.

Після віртуальної презентації 4 червня центр CASA SEAT вперше відчинив свої двері для публіки 16 червня. Президент SEAT Карстен Ісенсі розпочав церемонію, підкресливши важливість нового простору як головного офісу компанії в центрі Барселони. Він наголосив: «Відкривши CASA SEAT, ми не лише хотіли вшанувати походження бренду. Ця знакова споруда - місце, з якого ми дивимось у майбутнє, наша штаб‑квартира в самому центрі Барселони, яка, як ми очікуємо, стане еталоном центру міської мобільності».

Наступною взяла слово четверта Віце прем'єр-міністерка і Міністерка з екологічних перетворень та демографічних проблем Тереза Рібера. Вона виступала у форматі відеоконференції. Після неї безпосередньо у CASA SEAT виступили Анхельс Чакон, Міністерка з питань бізнесу та знань уряду Каталонії, і Ада Колау - мер Барселони.

Представники влади та інші гості заходу - Президент Grupo Godó Хав'єр Годо; Президент CaixaBank Хорді Гуал; Президент FC Barcelona Хосеп Марія Бартомеу; Президент Agbar Анхель Сімон; Керуючий директор Saba Хосеп Мартинес Віла та доктор Бонавентура Клоте  - здійснили обхід CASA SEAT, нового центру міської мобільності.

Сьогодні Віце-президент SEAT з продажів та маркетингу та Генеральний директор CUPRA Уейн Гріффітс оголосив про створення нового бренду SEAT MÓ, який стане основою стратегії міської мобільності, орієнтованої на продукти і послуги мікромобільності, у тому числі SEAT MÓ eScooter 125 та SEAT MÓ eKickscooter 65.

«Завдяки SEAT MÓ ми хочемо зробити індивідуальну мобільність доступною для всіх, і CASA SEAT стане його оперативним центром. Барселона буде полігоном для розробки рішень у сфері міської мобільності, які набудуть популярності по всьому світі», - сказав Гріффітс.  
 
Екскурсія закінчилася в зоні конфігуратора автомобілів, де клієнти та відвідувачі зможуть створювати власний автомобіль SEAT і, нарешті, в гаражі CUPRA, де відвідувачі побачили CUPRA Formentor PHEV - абсолютно нову модель, вироблену на заводі у Марторель, яка дуже скоро з'явиться на ринку.

SEAT MÓ: рух до електричної міської мобільності

Під час останньої виставки Smart City Expo World Congress компанія SEAT анонсувала створення стратегічного бізнес-підрозділу, орієнтованого на міську мобільність, яка тепер набуває власної ідентичності. Компанія представила свої нові продукти - SEAT MÓ eKickScooter 65 та SEAT MÓ eScooter 125. Це перший повністю електричний скутер SEAT за 70-річну історію існування компанії. Він також випускається у конфігурації спеціальної моделі, призначеної для сервісу спільного користування. Сьогодні компанія підтвердила запуск сервісу з електричного мотошерингу в Барселоні з липня.

Лукас Касасновас, керівник SEAT MÓ, зазначив: «SEAT MÓ eScooter 125, SEAT MÓ eKickScooter 65 та наша поява у світі мотошерингу є свідченням нашого прагнення адаптуватися до нових потреб міст та їх мешканців, забезпечуючи ефективні і стійкі рішення у сфері мікромобільності».

Розташований у самому центрі Барселони, на перетині бульвару Грасіа та проспекту Діагональ, CASA SEAT - це данина компанії місту, яке спостерігало за її народженням 70 років тому. Цей простір створювався, щоб стати центром міської мобільності та забезпечити подолання викликів сьогодення шляхом створення рішень спільно з різними зацікавленими сторонами. Для сприяння зустрічам і обміну ідеями CASA SEAT запропонує програму заходів, яка передбачатиме семінари та різноманітні культурні заходи з питань мобільності, технології, бізнесу тощо.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.