Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. SEAT у складі ради директорів REDI
21.04.2021
Новини від СЕАТ

SEAT у складі ради директорів REDI

SEAT завжди дотримується своїх головних цінностей стосовно співробітників: толерантності, поваги і залученості в робочий процес та діяльність компанії

no

Стратегія різноманітності та відкритості бренду SEAT вчить не визначати талановитість людей за статевою, національною та іншими ознаками. Усе це входить і в політику Volkswagen Group, яка заснована на семи основних принципах: відповідальність, чесність, сміливість, різноманітність, гордість, солідарність і надійність.

Нещодавно компанія SEAT увійшла до складу ради директорів REDI - першої іспанської бізнес-мережі з питань різноманітності та відкритості ЛГБТ+. Бренд неодноразово доводив своє прагнення сприяти різноманітності як одній з найважливіших цінностей у сучасному світі. Наразі це сприяння вийшло на новий рівень завдяки REDI. Від імені SEAT у раді директорів цієї бізнес-мережі виступить Гільєрмо Серрон - один з головних людей в ініціативі Pride@SEAT. 
 
SEAT входить до ради директорів REDI. Приєднуючись до мережі REDI, SEAT розширює свою підтримку інклюзивності та робить ще один крок назустріч створенню поважної атмосфери серед своїх працівників та заохоченню талановитих людей незалежно від їх статі чи сексуальної орієнтації.
 
Ця співпраця не залишилося непоміченою і була відзначена британською газетою Finanical Times. Видання називає SEAT провідною в Європі компанією у галузі підтримки різноманітності та відкритості.

Також згідно з дослідженням, проведеним компанією FT-Statista, у цій галузі SEAT знаходиться на 65-му місці серед 850-ти організацій Європи. Це означає, що бренд глибоко прихильний людям, незалежно від їх расової, статевої та сексуальної приналежності. Дослідження FT-Statista включало в себе опитування понад ста тисяч працівників різних організацій та експертів з галузі людських ресурсів. Співробітникам ставили питання щодо політики компанії з різних питань: гендерна різноманітність, відкритість для людей різної сексуальної орієнтації, раси, етнічної приналежності, віку і дієздатності.

«SEAT твердо прихильний людям, а різноманітність, толерантність, повага і залученість є частиною наших основних цінностей. Вступ до ради директорів REDI - ще один крок у нашому прагненні до різноманітності та поваги до всіх людей у компанії», - говорить Ксавьє Рос, виконавчий віце-президент з персоналу й організації робочого процесу SEAT. «Ми прагнемо розвивати інклюзивну, відкриту компанію, вільну від бар'єрів і стереотипів. А також підвищувати обізнаність як всередині компанії, так і в суспільстві. Завдяки унікальності кожної людини SEAT продовжить залишатися інноваційною, конкурентоспроможною і стійкою компанією», - додає Рос.

Президент REDI Мігель Кастро сказав наступне: «Ми вітаємо SEAT S.A. в якості члена REDI і нової ради директорів. Важливо відзначити, що це одна з провідних компаній, для яких інновації є однією з найважливіших складових всієї діяльності. Просуваючи повагу до різноманітності і вступаючи в співтовариство ЛГБТ+, SEAT бере на себе тверде зобов'язання поширювати цю інновацію людям, які становлять штат бренду. Ми не сумніваємося, що це також матиме позитивний вплив на робочу силу компаній-постачальників в її ланцюжку поставок».

 У свою чергу Гільєрмо Серрон від імені SEAT каже, що «приєднавшись до Ради директорів REDI, ми виконуємо наш план щодо просування різноманітності та інтеграції ЛГБТ+ в життя SEAT. Ініціативи, подібні до цієї, зобов'язують нас перетворювати рівність в компанії з мрії в реальність».

З цієї причини у 2020 році компанія анонсувала ініціативу Pridе@SEAT. Її мета - розширити підтримку різноманітності і толерантності в компанії. Багато в чому завдяки учасникам ініціативи SEAT приєдналася і до REDI.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.