Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. Seat випустить апарати штучної вентиляції легенів.
07.04.2020
Новини від СЕАТ

Seat випустить апарати штучної вентиляції легенів.

Компанія Seat, що належить німецькому Volkswagen, приступила до випуску апаратів штучної вентиляції легенів, необхідних для порятунку хворих COVID-19.

у4нцт

Перші апарати штучної вентиляції легенів (ШВЛ), виготовлені на заводі Seat, почали надходити в понеділок, 6 квітня, в відділення інтенсивної терапії іспанських клінік. Про це йдеться в заяві, поширеній компанією в понеділок. У ньому повідомляється, що виробництво, розташоване в місті Марторелла неподалік від Барселони, планує в найближчі дні випускати до 300 апаратів на добу.

До початку епідемії апарати ШВЛ, вкрай необхідні для хворих COVID-19, вироблялися кустарним способом лише на двох невеликих підприємствах в Іспанії. Seat, на якому припинено випуск автомобілів через епідемію, зміг розробити і налагодити виробництво апаратів ШВЛ, названих OxyGEN, протягом двох тижнів, підключивши для цієї мети співробітників свого конструкторського бюро.


Апарати виготовляються силами 150 робітників у цеху, який до цього збирав автомобілі Seat Leon. У них використовуються деталі цієї машини, зокрема, деякі шестерні, осі коробки передач і моторчики склоочисників. OxyGEN був перевірений в минулу п'ятницю і допущений до виробництва Іспанським агентством з ліків і медичного обладнання.


У заяві Seat наводяться слова Крістіана Фольмера (Christian Vollmer), топ-менеджера компанії:

"У важкі часи борг німецької компанії полягав у тому, щоб надати свої потужності в розпорядження іспанського народу".


На 6 квітня кількість заражених в Іспанії, однією з країн, які найбільше постраждали від коронавируса, складає 135 032 чоловік. Померло 13 055 осіб.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.