Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. SEAT жертвує 100 000 євро на проєкт #YoMeCorono, спрямований на боротьбу з COVID-19
25.06.2020
Новини від СЕАТ

SEAT жертвує 100 000 євро на проєкт #YoMeCorono, спрямований на боротьбу з COVID-19

SEAT вже багато років докладає зусилля до вкладу у сферу забезпечення здоров'я та добробуту своїх працівників і суспільства.

seat news

Підтримуючи це прагнення, компанія виділила 100 00 євро на ініціативу #YoMeCorono для сприяння дослідженню та створенню вакцини проти вірусу COVID-19. Керівник проєкту доктор Бонавентура Клотет, президент Фонду боротьби проти СНІДу, директор IrsiCaixa та почесний член Наукового комітету компанії з питань охорони здоров'я SEAT працює разом з головними дослідниками із різних центрів, серед яких і консорціум CBIG. До складу CBIG входять Центр дослідження здоров'я тварин CReSA, який провів багато досліджень у сфері коронавірусу, Центр суперобчислень у Барселоні (BSC) та IrsiCaixa. Окрім того, його підтримує фармацевтична компанія Grifols.

Жертвуючи цю суму, SEAT допомагає населенню та громаді, проявляючи солідарність. Така діяльність компанії доповнює різноманітні проєкти, які виробник автомобілів добровільно втілював у життя протягом останніх місяців: наприклад, виробництво апаратів для штучної вентиляції легенів та захисних масок.

«SEAT - це компанія, яка дбає про здоров'я та добробут суспільства. Саме тому ми пишаємося своїм внеском у розробку вакцини проти COVID-19 у рамках кампанії #YoMeCorono. З початку пандемії компанія SEAT прагнула внести свій вклад у покращення ситуації у надзвичайній ситуації»,- заявив Президент і Віце-президент з питань фінансів та ІТ SEAT Карстен Ісенсі.

Більше того, доктор Бонавентура Клотет, президент Фонду боротьби проти СНІДу, директор IrsiCaixa та почесний член Наукового комітету компанії з питань охорони здоров'я SEAT сказав: «Цей внесок є подальшим кроком у спробі знайти ефективний інструмент у боротьбі з COVID-19. У зв'язку з цим я хотів би подякувати SEAT за підтримку суспільства та добробуту людей. Разом ми зможемо досягнути всіх цілей».
   
Дотримання принципу «Охорона здоров'я»

Останні декілька років компанія SEAT співпрацювала з такими інституціями, як Фонд боротьби проти СНІДу, у рамках своєї стратегії корпоративної соціальної відповідальності. Дотримуючись принципів охорони здоров'я та добробуту своїх працівників, компанія вдосконалила свою програму охорони здоров'я для персоналу. У 2017 році у Марторель було відкрито Центр здоров'я та реабілітації (CARS) - єдиний у своєму класі медичний центр та перший у сфері реабілітації та охорони здоров'я, який щорічно пропонує більше ніж 50 000 консультацій для працівників SEAT. На його основі було створено Науковий комітет здоров'я компанії SEAT, до складу якого увійшли різні експерти з організації, діяльність яких пов'язана з охороною здоров'я, як Бонавентура Клотет і науковці з Гарвардського університету та лікарень, які проводять дослідження у сфері охорони здоров'я. Окрім того, нещодавно компанія SEAT оголосила про початок роботи передового медичного закладу CARS Madrid, який надаватиме спеціалізовані медичні послуги для більше ніж 1350 працівників Volkswagen Group у столиці Іспанії.

У зв'язку з недавньою пандемією виробник автомобілів також відкрив доступ до своїх інновацій та потенціалу розробок, щоб покращити ситуацію та удосконалити систему охорони здоров'я. Проявляючи солідарність, компанія запустила ряд ініціатив, у тому числі кампанію з виробництва апаратів для штучної вентиляції легенів і захисних масок, а також надання лікарням 150 транспортних засобів для забезпечення мобільності та транспортування медичного персоналу і медикаментів та проведення ПЛР‑тестів 15 000 працівників.

Більше того, компанія організувала ініціативи постійного інформування працівників, такі як інтерв'ю з доктором Клотетом на початку пандемії або віртуальний майстер-клас, який відбувся 16 червня, для обговорення поточної ситуації з COVID-19. Близько 200 працівників взяли участь у майстер-класі онлайн, під час якого доктор відповідав на запитання у режимі реального часу.

#YoMeCorono

Кампанія зі збору коштів #YoMeCorono підтримує дослідницький проєкт із випробування нових ліків, проведення клінічних випробувань та розробки вакцини проти коронавірусу. На сьогодні проєкт зібрав 2,3 мільйона євро пожертвувань.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.