Автотрейдінг-Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автотрейдінг-Харків.

  1. Новини
  2. Зворотний відлік до виходу нового CUPRA Formentor
30.06.2020
Новини від СЕАТ

Зворотний відлік до виходу нового CUPRA Formentor

Для випуску на ринок нового CUPRA Formentor залишилося подолати фінішну пряму

seat news

 Цього тижня Генеральний директор CUPRA Уейн Гріффітс спільно з водієм CUPRA й переможцем Чемпіонату світу серед легкових авто (World Touring Car Championship, WTCC) Хорді Жене випробував Formentor на полігоні бренду в Марторель. Тест-драйв, який проходив з дотриманням усіх протоколів з охорони здоров'я, дав старт зворотному відліку до початку виробництва цієї нової моделі, яка вийде на дороги вже восени.

Після світової прем'єри CUPRA Formentor, яка відбулась у березні цього року, та презентації нової модельної лінійки CUPRA Leon, що пройшла водночас із церемонією відкриття CUPRA Garage, компанія продовжує втілювати в життя свої плани. Першу модель, розроблену ексклюзивно для CUPRA, будуть виготовляти на 2-му конвеєрі заводу в Марторель.

Уейн Гріффітс наголосив: «Formentor - перша модель, розроблена ексклюзивно для CUPRA, що символізує собою переломний момент у нашому прагненні до завоювання прихильності автолюбителів з усього світу. Після урочистого відкриття CUPRA Garage і презентації CUPRA Leon модель Formentor виступає провісником захоплюючого етапу й стане однією з опор бренду».  
 
Інновації та вишуканість

CUPRA Formentor, що являє собою першу 100-відсоткову модель CUPRA, вийде на глобальний ринок восени. Для автомобіля буде доступний широкий перелік двигунів, зокрема бензиновий агрегат потужністю 310 к. с., а у 2021 році з'явиться варіант з гібридним приводом із заряджанням від мережі (PHEV), сукупна потужність якого становитиме 245 к. с., а запас ходу виключно від електропривода - приблизно 50 км.

Цей високоефективний кросовер поєднує самобутній генотип бренду з передовими технологіями, яскравим і привабливим дизайном екстер'єру, унікальною деталізацією інтер'єру й досконалими та потужними інженерними рішеннями. Formentor, названий на честь мальовничого мису на острові Мальйорка, оснащений найсучаснішими комунікаційними рішеннями й системами безпеки, до переліку яких входять нова мультимедійна система з діагоналлю екрана 12 дюймів і найбільш інноваційні системи допомоги водієві.

Тому CUPRA Formentor - модель, яка поєднує вишуканість й інновації з динамічними ходовими якостями та інтуїтивністю керування. Новий CUPRA Formentor розрахований на задоволення дедалі більшого попиту в сегменті кросоверів, популярність якого протягом найближчих років зростатиме.

Успішна ініціатива

Перший матч на стадіоні «Camp Nou» у Барселоні ознаменувався запуском ініціативи CUPRA під назвою «Виграймо цей матч разом», до якої долучився футбольний клуб «Барселона». Фанати з усього світу, що надіслали фото, на яких вони вболівають за свою команду вдома, були віртуально присутні під час гри й підтримували гравців, які повернулися на стадіон.

З 15 травня, коли було започатковано ініціативу, CUPRA отримав понад 25 000 фото від фанатів з усього світу. Уболівальники ФК «Барселона» можуть і надалі надсилати свої фото на офіційний вебсайт CUPRA.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.